Dit is onze FractieHarrie Scheepers, 

57 jaar, gehuwd en vader van een zoon, woont in Heeze. Sinds 1983 werkzaam bij DAF Trucks in Eindhoven op de afdeling productontwikkeling. In 1987 door een auto-immuun ziekte rolstoelafhankelijk geworden. Daardoor het belang van zorgsolidariteit ingezien. Ik heb er nu één termijn opzitten als gemeenteraadslid. In die vier jaar heb ik veel inzicht verworven. Dit inzicht zet ik komende raadsperiode graag in om de gemeente deugdelijk te besturen.

Maaike van Breugel – Smolders, (1966)

wonend in Sterksel, gehuwd, 3 volwassen kinderen en werkzaam binnen mijn eigen administratiekantoor Buro Perspectief.
Actief in het maatschappelijk veld (cliëntenraden Ananz, Vrouwen van Nu)  Groot gevoel van betrokkenheid bij de agrarische sector.
Voor mij is AbHL een partij waarbinnen we inhoud en zorgvuldigheid koesteren en politiek voeren op basis van argumenten en afwegingen. Dat sluit aan bij mijn opvattingen over hoe bestuurders en beleidsmakers visionair, breed georiënteerd en besluitvaardig en met optimale inzet van het duale systeem de inwoners van een gemeente zo goed mogelijk bedienen.
Raadslid sinds 2018.


Joost van den Heuvel, 

57 jaar , gehuwd, 3 volwassen kinderen, wonende in Heeze. Werkzaam bij VDL bus & Coach, producent van luxe touring cars voor de reiswereld, daar diverse functies bekleed waaronder Teamleider, Projectleider, Bedrijfsleider en momenteel als Hoofd Bedrijfsbureau, Verantwoordelijk voor Proces engineering, werkvoorbereiding, databeheer en specialbouw. In mijn vrije tijd actief als bestuurslid van Tourclub Heeze, bestuurslid Wielersupport Heeze-Leende en Cycling for Age. Zelf ook actief wielrenner en Golfer. De interesse in de politiek vloeit voort uit de vele discussies met vrienden, maar vooral oudere fractieleden in de kennissenkring over de actuele politieke en beleidsbepalende onderwerpen. De cursus politiek actief van Pro Demos, georganiseerd door de gemeente heeft de doorslag gegeven om me actief me in de politiek in te gaan zetten, AbHL was daarbij de partij waarin ik me in de politieke standpunten kon vinden.

Ik ben Franka van Eerd 57 jaar.

Sinds 1983 werkzaam bij Zuidzorg,eerst 30 jaar in een reguliere team en sinds 8 jaar werkzaam in het palliatieve nachtzorgteam.
Verder zit ik ook al 25 jaar in de ondernemingsraad van Zuidzorg, met een pauze van 5 jaar.
Ik ben nu ruim 2 jaar lid van als achterbanlid ABHL.
De plaatselijke politiek heeft altijd mijn interesse gehad.
Ik wil me graag verder verdiepen,om nog beter te kunnen meepraten.
Daarom heb ik me aangemeld voor de cursus politiek aktief van Pro.Demos.