We stellen ons aan u voor:Harrie Scheepers (1960), 

Gehuwd en vader van een zoon, woont in Heeze. Sinds 1983 werkzaam bij DAF Trucks in Eindhoven op de afdeling productontwikkeling. In 1987 door een auto-immuun ziekte rolstoelafhankelijk geworden. Daardoor het belang van zorgsolidariteit ingezien. Ik ben nu voor de 2e termijn actief als gemeenteraadslid. In die jaren heb ik veel inzicht verworven. Dit inzicht zet ik graag in om de gemeente deugdelijk te besturen.

Maaike van Breugel – Smolders (1966), 

wonend in Sterksel, gehuwd, 3 volwassen kinderen en werkzaam binnen mijn eigen administratiekantoor Buro Perspectief.
Actief in het maatschappelijk veld (cliëntenraden Ananz, Vrouwen van Nu)  Groot gevoel van betrokkenheid bij de agrarische sector.
Voor mij is AbHL een partij waarbinnen we inhoud en zorgvuldigheid koesteren en politiek voeren op basis van argumenten en afwegingen. Dat sluit aan bij mijn opvattingen over hoe bestuurders en beleidsmakers visionair, breed georiënteerd en besluitvaardig en met optimale inzet van het duale systeem de inwoners van een gemeente zo goed mogelijk bedienen.
Raadslid sinds 2018.


Joost van den Heuvel (1960),  

Gehuwd, 3 volwassen kinderen, wonende in Heeze. Werkzaam bij VDL bus & Coach, producent van luxe touring cars voor de reiswereld,  als Hoofd Bedrijfsbureau, verantwoordelijk voor Proces engineering, werkvoorbereiding, databeheer en specialbouw. In mijn vrije tijd actief als bestuurslid van Tourclub Heeze, bestuurslid Wielersupport Heeze-Leende en Cycling for Age. Zelf ook actief wielrenner en golfer. De interesse in de politiek vloeit voort uit de vele discussies met vrienden, maar vooral oudere fractieleden in de kennissenkring over de actuele politieke en beleidsbepalende onderwerpen. Na het volgen van de cursus 'politiek actief' van Pro Demos besloten om me actief in de politiek in te gaan zetten. AbHL was daarbij de partij waarin ik me in de politieke standpunten kon vinden. Sinds 2018 actief als fractie-ondersteuner, lid werkgroep verkeerscommissie en centrumplan Heeze. 

Franka van Eerd (1963)

Woont in Heeze. Sinds 1983 werkzaam bij Zuidzorg, eerst 30 jaar in een regulier team en sinds 8 jaar werkzaam in het palliatieve nachtzorgteam.
Verder zit ik ook al 25 jaar in de ondernemingsraad van Zuidzorg, met een pauze van 5 jaar.
Ik ben nu ruim 2 jaar lid van als achterban lid ABHL.
De plaatselijke politiek heeft altijd mijn interesse gehad.
Ik wil me er graag verder in verdiepen, om nog beter te kunnen meepraten.
Daarom heb ik me aangemeld voor de cursus politiek actief van Pro Demos.