We stellen ons aan u voor:Harrie Scheepers (1960), 

Gehuwd en vader van een zoon, woont in Heeze. Sinds 1983 werkzaam bij DAF Trucks in Eindhoven op de afdeling productontwikkeling. In 1987 door een auto-immuun ziekte rolstoelafhankelijk geworden. Daardoor het belang van zorgsolidariteit ingezien. Ik ben nu voor de 2e termijn actief als gemeenteraadslid. In die jaren heb ik veel inzicht verworven. Dit inzicht zet ik graag in om de gemeente deugdelijk te besturen.

Raadslid sinds 2018.

Voor contact stuur een email :Harrie Scheepers

Maaike van Breugel – Smolders (1966), 

wonend in Sterksel, gehuwd, 3 volwassen kinderen en werkzaam binnen mijn eigen administratiekantoor Buro Perspectief. 
Vanaf 1980 actief in vrijwilligersfuncties; vaak als penningmeester!  Als mantelzorger, mentor en bewindvoerder kan ik veel voor mensen aan de kwetsbare kant van de samenleving in gang zetten. Als praatboerin actief op ons melkveebedrijf bij ontvangsten van schoolklassen en toeristen; heerlijk om de consument van de toekomst te treffen en zo verbinding te houden tussen boer, burger/buitenlui. 
Voor mij is AbHL een partij waarbinnen we inhoud en zorgvuldigheid koesteren en politiek voeren op basis van argumenten en afwegingen. Dat sluit aan bij mijn opvattingen over hoe bestuurders en beleidsmakers visionair, breed georiënteerd en besluitvaardig en met optimale inzet van het duale systeem de inwoners van een gemeente zo goed mogelijk bedienen.
Raadslid sinds 2018.

Voor contact stuur een email :Maaike van Breugel


Joost van den Heuvel (1960),  

Gehuwd, 3 volwassen kinderen, wonende in Heeze. Werkzaam bij VDL bus & Coach, producent van luxe touring cars voor de reiswereld,  als Hoofd Bedrijfsbureau, verantwoordelijk voor Proces engineering, werkvoorbereiding, databeheer en specialbouw. In mijn vrije tijd actief als bestuurslid van Tourclub Heeze, bestuurslid Wielersupport Heeze-Leende en Cycling for Age. Zelf ook actief wielrenner en golfer. De interesse in de politiek vloeit voort uit de vele discussies met vrienden, maar vooral oudere fractieleden in de kennissenkring over de actuele politieke en beleidsbepalende onderwerpen. Na het volgen van de cursus 'politiek actief' van Pro Demos besloten om me actief in de politiek in te gaan zetten. AbHL was daarbij de partij waarin ik me in de politieke standpunten kon vinden. Sinds 2018 actief als fractie-ondersteuner, lid werkgroep verkeerscommissie en centrumplan Heeze. 

Voor contact stuur een email :Joost van den Heuvel

Franka van Eerd (1963)

Woont in Heeze. Sinds 1983 werkzaam bij Zuidzorg, eerst 30 jaar in een regulier team en sinds 8 jaar werkzaam in het
palliatieve nachtzorgteam. Verder zit ik ook al 25 jaar in de ondernemingsraad van Zuidzorg, met een pauze van 5 jaar.
Op 8 november 2021 ben ik benoemd tot fractie-ondersteuner, en kan ik namens AbHL vragen stellen in de RTG-vergaderingen. 

Voor contact stuur een email :Franka van Eerd

Yvonne van Gennip (1967)

Woont sinds een aantal jaar met veel plezier in Heeze. Werkzaam bij ProRail als directiesecretaresse van de directeur van regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Betuwe). In mijn vrije tijd actief bij de Activiteitenwerkgroep Bibliotheek Dommeldal Heeze-Leende, Vogelwerkgroep Heeze, Amfibieënwerkgroep Heeze en momenteel ook in opleiding voor vrijwilliger bij Dierenrijk om daar rondleidingen te mogen geven en kinderfeestjes te begeleiden. Omdat mijn vader in Heeze geboren is en al zijn voorouders ook, heb ik een speciale band met Heeze. Ik ben zeer geïnteresseerd in de geschiedenis en ontwikkeling van dit prachtige dorp. Die Brabantse gezelligheid met authentieke uitstraling moet zeker behouden blijven.

Na het volgen van de cursus “Politiek actief in de gemeente” van ProDemos ben ik enthousiast geworden om me actief in te zetten voor de inwoners van Heeze-Leende. AbHL past qua standpunten maar ook qua werkwijze en samenwerking helemaal bij mij. 

Voor contact stuur een email :Yvonne van Gennip